آخرین دیدگاهها
بایگانیها
دستهها
- اخبار داریا
- باقالی سوری
- برنج ایرانی
- برنج پاکستانی
- برنج تایلندی
- برنج هندی
- برنج-اروگوئه
- پوسته نخود
- حبوبات
- حبوبات روسیه
- حبوبات قرقیزستان
- حبوبات قزاقستان
- دال عدس
- عدس
- عدس آمریکایی
- عدس اخضر
- عدس ایرانی
- عدس ایلتا
- عدس خارجی
- عدس داریا
- عدس روسیه
- عدس ساسکن
- عدس قزاق
- عدس کانادایی
- عدس هاروست
- فایل صوتی
- لپه
- لپه آذرشهر
- لپه ایرانی
- لوبیا
- لوبیا ازبک
- لوبیا ازنا
- لوبیا ایرانی
- لوبیا چشم بلبلی
- لوبیا چیتی
- لوبیا چیتی آرژانتین
- لوبیا چیتی ازبک
- لوبیا چیتی اوگاندا
- لوبیا چیتی چین
- لوبیا زنجان
- لوبیا سفید
- لوبیا سیاه
- لوبیا قرمز
- لوبیا کشاورزی
- ماش
- ماش ارتشی
- ماش ایرانی
- ماش دزفول
- ماش ریز
- ماش عمرانی
- ماش گتوند
- ماش هندی
- نخود
- نخود آرژانتین
- نخود آمریکا
- نخود اتیوپی
- نخود ایرانی
- نخود تانزانیا
- نخود روس
- نخود فرنگی
- نخود کرمانشاه
- واردات
- ویدیو
بهترین نخود برای خرید عمده:نکات مهم برای انتخاب نخود مرغوب

شما میتوانید در صورتی که سوال یا ابهامی در خصوص قیمت و نوع محصول دارید با شماره زیر تماس بگیرید . مشاوران ما آماده ی پاسخ گویی به شما عزیزان هستند.
بهترین نخود
نخود از خانواده باقالاییان است و قدمت کشت و مصرف آن در بین انسانها به حدود 7500 سال پیش میرسد. این دانه خوراکی سرشار از پروتئین و فیبر است و در طب سنتی طبع گرمی دارد. نخود در ایران به دو روش دیم و آبی کشت میشود: نخود دیم کمی ریزتر بوده و رنگ تیرهتری دارد؛ در مقابل، نخود آبی درشتتر و روشنتر است. از قدیم، نخود در سبد آجیل نیز دیده میشود که با ادویه و نمک بو داده شده و به نام نخود آجیلی شناخته میشود. بهطورکلی هرچه نخود درشتتر و سالمتر باشد، قیمت و کیفیت آن بالاتر است و در بازار نیز معمولاً به نام «بهترین نخود» به فروش میرسد.
بهترین نخود ایران
اگرچه در بسیاری از مواقع از نخود کرمانشاه بهعنوان بهترین نخود ایران یاد میشود، اما این موضوع بیشتر به دلیل فراوانی محصول در کرمانشاه و متمرکز بودن تجار و دستگاههای بستهبندی پیشرفته در این استان است. در واقع مناطق دیگری همچون بوکان، سنندج، همدان، زنجان، لرستان و آذربایجان نیز نخود مرغوب و با کیفیتی تولید میکنند. از نظر ظاهری یا طعم تفاوت چندانی در نخود شهرهای گوناگون ایران وجود ندارد و نکته اصلی، تازگی و اندازه دانههاست.
بهترین نخود برای فلافل
برای طبخ فلافل، استفاده از نخود ریز و باکیفیت بهترین انتخاب است زیرا بافت خمیری و لطیفی ایجاد میکند. نخود فلافلی که سایز آن حدود پنج میلیمتر یا کمتر است، در بازار به همین نام عرضه میشود و بافت ایدئالی برای تهیه فلافل به ارمغان میآورد. این نخود علاوه بر راحتی در چرخ شدن، طعم مطلوبی نیز به غذای نهایی میبخشد.
بهترین نخود در کدام استان است
وقتی پرسیده میشود بهترین نخود در کدام استان است، اغلب نام کرمانشاه به گوش میرسد، اما باید دانست که استانهای مجاور کرمانشاه و سایر مناطق غربی و شمالغربی ایران نیز نخود باکیفیتی تولید میکنند. محصولات هر منطقه بیشتر تحت تأثیر شرایط آبوهوایی و روش کشت (دیم یا آبی) قرار دارند. بنابراین گاهی در شهرهای دیگر هم میتوان نخودهای درجهیک و خوشعطر پیدا کرد.
بهترین نخود مال کجاست
افرادی که میخواهند بدانند بهترین نخود مال کجاست، باید به این نکته توجه کنند که به لحاظ فنی تفاوت چشمگیری بین نخود شهرهای مختلف ایران وجود ندارد. مهمترین عامل در سنجش کیفیت، سایز و تازگی دانه است. بستهبندی نخودها در مراکز مجهز و بر اساس سایزبندیهای مختلف (فلافلی، چهارخان، سهخان و غیره) انجام میشود و هرکدام متناسب با نوع مصرف قیمتگذاری میشوند.
بهترین نوع نخود
بهترین نوع نخود برای مصارف روزمره عموماً نخود سهخان و دوخان است که دانههای درشتتری دارند و در خورشتها و آبگوشت بهتر پخته میشوند. برای تهیه فلافل، نخود ریز یا همان فلافلی توصیه میشود. همچنین نخودهای خارجی همچون ترک، روس، آرژانتینی و کانادایی هم در بازار موجود هستند که هرکدام ویژگیهای ظاهری مخصوص به خود را دارند، اما معمولاً نخود ایرانی به علت عطر و طعم مطلوبتر، در بین خریداران داخلی محبوبتر است.