آخرین دیدگاهها
بایگانیها
دستهها
- اخبار داریا
- باقالی سوری
- برنج ایرانی
- برنج پاکستانی
- برنج تایلندی
- برنج هندی
- برنج-اروگوئه
- پوسته نخود
- حبوبات
- حبوبات روسیه
- حبوبات قرقیزستان
- حبوبات قزاقستان
- دال عدس
- عدس
- عدس آمریکایی
- عدس اخضر
- عدس ایرانی
- عدس ایلتا
- عدس خارجی
- عدس داریا
- عدس روسیه
- عدس ساسکن
- عدس قزاق
- عدس کانادایی
- عدس هاروست
- فایل صوتی
- لپه
- لپه آذرشهر
- لپه ایرانی
- لوبیا
- لوبیا ازبک
- لوبیا ازنا
- لوبیا ایرانی
- لوبیا چشم بلبلی
- لوبیا چیتی
- لوبیا چیتی آرژانتین
- لوبیا چیتی ازبک
- لوبیا چیتی اوگاندا
- لوبیا چیتی چین
- لوبیا زنجان
- لوبیا سفید
- لوبیا سیاه
- لوبیا قرمز
- لوبیا کشاورزی
- ماش
- ماش ارتشی
- ماش ایرانی
- ماش دزفول
- ماش ریز
- ماش عمرانی
- ماش گتوند
- ماش هندی
- نخود
- نخود آرژانتین
- نخود آمریکا
- نخود اتیوپی
- نخود ایرانی
- نخود تانزانیا
- نخود روس
- نخود فرنگی
- نخود کرمانشاه
- واردات
- ویدیو
طرز تهیه لپه از نخود سیاه: دستورالعمل ساده در ۴ مرحله

شما میتوانید در صورتی که سوال یا ابهامی در خصوص قیمت و نوع محصول دارید با شماره زیر تماس بگیرید . مشاوران ما آماده ی پاسخ گویی به شما عزیزان هستند.
اگر به دنبال روشی ساده و کاربردی برای تهیه لپه از نخود سیاه در خانه هستید، این مطلب به شما کمک میکند تا به راحتی این کار را انجام دهید و از خواص بینظیر این دانه بهرهمند شوید. در اینجا، مراحل لازم برای تهیه لپه از نخود سیاه را به شما توضیح خواهیم داد.
چگونه با استفاده از نخود سیاه لپه نخود سیاه درست کنیم؟
برای تهیه لپه از نخود سیاه ابتدا باید نخودها را آماده کنید. بهترین روش برای این کار، خیساندن نخود سیاه به مدت ۲۴ ساعت است. در این مدت، چندین بار آب نخود را عوض کنید تا نخودها به خوبی نرم شوند و آماده جدا شدن پوست از دانهها شوند.
مرحله اول: خیساندن نخود سیاه
اولین قدم در طرز تهیه لپه از نخود سیاه، خیساندن نخودها در آب است. نخود سیاه را به مدت یک شب در آب بخیسانید تا نرم شود. پس از گذشت ۲۴ ساعت، آب نخود را عوض کرده و نخودها را آبکش کنید.
مرحله دوم: جدا کردن پوست نخود
پس از اینکه نخود سیاه خیساندهشده آماده شد، باید پوست آنها جدا شود. برای این کار، میتوانید از دستگاه لپه کوبی استفاده کنید. در صورتی که دستگاه در دسترس ندارید، میتوانید با استفاده از یک وسیله محکم مانند پشت لیوان یا گوشت کوب نخودها را بکوبید تا پوست آنها جدا شود. این مرحله، همان فرایند تبدیل نخود سیاه به لپه را انجام میدهد.
مرحله سوم: خشک کردن لپهها
پس از جدا کردن پوست نخود، لپهها را در آفتاب خشک کنید. این مرحله کمک میکند تا لپهها برای نگهداری طولانی مدت آماده شوند. زمانی که لپهها خشک شدند، میتوانید از آنها برای تهیه انواع غذاها استفاده کنید.
نکات مهم در طرز تهیه نخود سیاه لپه
در حین آمادهسازی لپه از نخود سیاه، باید به چند نکته توجه داشته باشید. اولین نکته این است که نخودهای سیاه باید به خوبی خیسانده شوند تا پوست آنها به راحتی جدا شود. همچنین، برای خشک کردن لپهها، حتماً از مکانهایی با نور کافی و دمای مناسب استفاده کنید تا خشک شدن بهخوبی انجام شود.