عدس سفید در واقع سیاه است، فقط پس از برداشتن پوست سیاه آن سفید می شود. این عدس متعلق به خانواده ماش است و در اصل از هند می آید. از عدس سفید در خمیر برای یک میان وعده معروف به نام وادا، در دال ها یا در برخی غذاهای ویژه هند جنوبی، مانند توران برای ترد استفاده می شود.
این دیسکهای کوچک سفید عدس واقعی نیستند، بلکه مرکز سفید دانههای اصلی هندی گرم سیاه هستند. عدس سفید طعمی ملایم، خاکی و بافتی نرم در هنگام پخت دارد. قطر آنها حدود ۳/۱۶ اینچ است و منبع غنی از پروتئین هستند. برای اطلاع از قیمت عدس سفید به صورت لحظه ای می توانید این صفحه را نشانه گذاری کنید یا برای خرید عمده با کارشناسان ما در داریا تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.