آخرین دیدگاهها
بایگانیها
دستهها
- اخبار داریا
- باقالی سوری
- برنج ایرانی
- برنج پاکستانی
- برنج تایلندی
- برنج هندی
- برنج-اروگوئه
- پوسته نخود
- حبوبات
- حبوبات روسیه
- حبوبات قرقیزستان
- حبوبات قزاقستان
- دال عدس
- عدس
- عدس آمریکایی
- عدس اخضر
- عدس ایرانی
- عدس ایلتا
- عدس خارجی
- عدس داریا
- عدس روسیه
- عدس ساسکن
- عدس قزاق
- عدس کانادایی
- عدس هاروست
- فایل صوتی
- لپه
- لپه آذرشهر
- لپه ایرانی
- لوبیا
- لوبیا ازبک
- لوبیا ازنا
- لوبیا ایرانی
- لوبیا چشم بلبلی
- لوبیا چیتی
- لوبیا چیتی آرژانتین
- لوبیا چیتی ازبک
- لوبیا چیتی اوگاندا
- لوبیا چیتی چین
- لوبیا زنجان
- لوبیا سفید
- لوبیا سیاه
- لوبیا قرمز
- لوبیا کشاورزی
- ماش
- ماش ارتشی
- ماش ایرانی
- ماش دزفول
- ماش ریز
- ماش عمرانی
- ماش گتوند
- ماش هندی
- نخود
- نخود آرژانتین
- نخود آمریکا
- نخود اتیوپی
- نخود ایرانی
- نخود تانزانیا
- نخود روس
- نخود فرنگی
- نخود کرمانشاه
- واردات
- ویدیو
کارخانه لپهسازی: ۵ نکته که باید در مورد فرآیند تولید بدانید

شما میتوانید در صورتی که سوال یا ابهامی در خصوص قیمت و نوع محصول دارید با شماره زیر تماس بگیرید . مشاوران ما آماده ی پاسخ گویی به شما عزیزان هستند.
عبارت “کارخانه لپه سازی” ممکن است به نظر بسیاری از مردم درست باشد، اما در واقع این عبارت نادرست است. در کارخانههای لپه، محصول ساخته نمیشود، بلکه فرآوری و عملیات مختلفی بر روی لپه انجام میشود تا به شکل نهایی و آماده مصرف در آید. در این مقاله، به بررسی فرآیندهای صحیح در کارخانههای لپه، تفاوت آن با ساخت و نقش ما در ارتباط با این کارخانهها و آماده بودن برای دریافت سفارشات در هر حجم خواهیم پرداخت.
فرآیندهای صحیح در کارخانههای فرآوری لپه ( نه کارخانه لپه سازی)
در کارخانههای لپه، کارهای مختلفی بر روی لپه انجام میشود تا به شکل نهایی و آماده مصرف تبدیل شود. این عملیات شامل مراحل زیر است:
تمیز کردن و جدا سازی
در مرحله اول، لپهها به کارخانه وارد شده و از طریق دستگاههای تمیزکننده، ناخالصیها و ضایعات از محصول جدا میشوند. این مرحله اهمیت زیادی دارد زیرا حذف ناخالصیها به کیفیت نهایی محصول کمک میکند.
شستشو و خشک کردن
پس از تمیز کردن، لپهها به دقت شستشو داده میشوند تا هرگونه آلودگی و ذرات خارجی از بین برود. سپس لپهها به دستگاههای خشککن منتقل میشوند تا رطوبت اضافی از آنها گرفته شود. این مرحله نیز برای حفظ کیفیت و سلامت محصول بسیار مهم است.
پولیش و جدا سازی پوست
یک از مواردی که اشتباها بین مصرف کنندگان به عنوان پوست گیری در کارخانه لپه سازی جا افتاده است، درواقع در این مرحله، لپهها از دستگاههای پولیش عبور میکنند تا پوست خارجی آنها جدا شده و محصول نهایی به دست آید. این فرآیند باعث میشود لپهها ظاهری تمیز و یکدست پیدا کنند.
درجه بندی و بسته بندی
در نهایت، لپهها بر اساس اندازه و کیفیت درجه بندی شده و در بستهبندیهای مختلف به صورت عمده یا کیلویی آماده میشوند. بستهبندیهای بهداشتی و مطمئن به حفظ کیفیت محصول کمک میکنند و امکان حمل و نقل آسان را فراهم میآورند. این مرحله نیز چون شامل استفاده از دستگاههای اتوماتیک بهداشتی جهت بسته بندی لپه می شود، در بعضی منابع به عنوان بسته بندی در کارخانه لپه سازی معرفی شده که هماهنطور که اشاره شد این توصیف اشتباه است.
تفاوت بین ساخت و فرآوری لپه
برخلاف عبارتی مثل “کارخانه لپه سازی”، در کارخانههای لپه؛ محصول ساخته نمیشود، بلکه فرآوری و آمادهسازی میشود. این تفاوت اهمیت زیادی دارد زیرا فرآوری لپه، شامل مراحل مختلفی از تمیز کردن، شستشو، پولیش، درجه بندی و بسته بندی است که همه این مراحل برای حفظ کیفیت و سلامت محصول ضروری هستند.
پس در صورت تمایل به ارتباط با کارخانه های فرآوری لپه نباید عبارت “کارخانه لپه سازی” را جستجو کنیم
ما به عنوان یکی از تأمینکنندگان اصلی لپه، ارتباط مستقیم با کارخانههای فرآوری و بستهبندی بهداشتی لپه داریم. این ارتباط به ما امکان میدهد تا از کیفیت محصول مطمئن شویم و بهترین لپههای تولید شده در کارخانههای معتبر را به مشتریان خود ارائه دهیم.
آماده دریافت سفارشات در هر حجم
ما آمادهایم تا سفارشات شما را در هر حجمی که نیاز دارید، دریافت و تأمین کنیم. از سفارشات عمده تا سفارشات جزئی، همه با همان دقت و کیفیت مورد انتظار شما آماده سازی و تحویل داده میشوند. ما با تجربه و سابقه بیش از ده سال در این زمینه، تضمین میکنیم که محصولی با کیفیت بالا و بهداشتی دریافت خواهید کرد.